martes, 22 de octubre de 2013

Al cole Voramar ens anem de viatge al món de la por...us atreviu?

Hem començat fa uns pocs dies un viatge apassionant que transcorrerà pel món de la por i el terror. Aquest viatge està dins d'un projecte al que anem a participar que s'anomena Viaja con nosotr@s a 1001 lugar, idea original d'un profe amic meu al que li diuen Juanfra Álvarez Herrero


Participarem junt als nostres companys del tercer cicle endinsant-nos al món de les ànimes, els difunts, els esquelets i els fantasmes, i que millor data per a fer-lo que ara que s'aproxima el dia de Tots Sants.
Com ho farem?
Doncs participant al projecte col·laboratiu que des de la Tribu 2.0 ens ofereixen amb una pel·lícula que es diu O Apóstolo


Peregrinarem igual que el protagonista i juntament a altres alumnes i professors d'altres centres amb la intenció d'aprendre molt entre tots. Us anime, doncs, a visitar el blog al que anirem publicant els treballs i informació relacionats amb la peli.

Per participar en aquest projecte, tindrem la sort de vore la pel·lícula en una matinal el 31 d'octubre al nostre cole, que es projectarà al mateix temps a molts centres del notre país, per tal de recolzar el cinema espanyol.
Ah, se m'oblidava Doña Díriga, serà la nostra guia per a que no s'espante ningú.

Què por!!!....Us atreviu?

No hay comentarios:

Publicar un comentario